Κύπελλο Ελλάδας

Ανιγκό: «Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι από την εμφάνιση»

Ευχαριστημένος από τη νίκη του Λεβαδειακού αλλά όχι από την εικόνα των παικτών του δήλωσε ο τεχνικός των Βοιωτών, Ζοσέ Ανιγκό.

Χαρούμενος για την νίκη, αλλά δυσαρεστημένος από την αγωνιστική εικόνα που είχαν οι παίκτες του Λεβαδειακού δήλωσε ο τεχνικός των Βοιωτών, Ζοσέ Ανιγκό λίγο μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ με 1-0 για τους 16 του Κυπέλλου.

Παράλληλα ο Γάλλος προπονητής σχολίασε πως το γεγονός ότι η ομάδα του καταφέρνει και σκοράρει στο τέλος των παιχνιδιών ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Oταν δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο, σίγουρα πήραμε θετικό αποτέλεσμα αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμουν υποχρεωμένος να ρισκάρω με τις αλλαγές, οι νέοι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν και πήραμε τη νίκη, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι θετικό το ότι τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σήμερα στο Κύπελλο πήραμε νίκες με γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων μας, μας ανεβάζει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας»,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x