Stoiximan Super League

Αουγκούστο: «Μας πλήγωσε η Ευρώπη, μακάρι να αφήσω το στίγμα μου»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την παρουσία του στην Ελλάδα.

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, δήλωσε ο Ντάγκλας Αουγκούστο, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε βραζιλιάνικο Μέσο.

Ο μέσος του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος βρίσκεται στα… πιτς λόγω τραυματισμού, στάθηκε στον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη, ενώ μίλησε επίσης για τους συμπατριώτες του, που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ελλάδα.

«Τα παιχνίδια για τα playoffs είναι λίγο περίπλοκα. Μας πλήγωσε το γεγονός ότι δεν καταφέραμε φέτος να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Το μυστικό για να τα καταφέρουμε είναι να δουλέψουμε πιο σκληρά και να αναζητήσουμε τον ρόλο μας σε αυτές τις διοργανώσεις» τόνισε αρχικά.

Αναφορικά με τους Βραζιλιάνους που έχουν περάσει από την Ελλάδα, τόνισε: «Είναι πηγή έμπνευσης για εμένα. Αγωνίστηκαν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κάποιοι έκαναν πετυχημένη πορεία και στην Ελλάδα. Ελπίζω να αφήσω και εγώ το στίγμα μου».

Επίσης, μίλησε για τα άδεια γήπεδα λόγω κορωνοϊού: «Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πολύ παθιασμένος, ειδικότερα στα ντέρμπι. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Μοιάζουν αρκετά με τα ντέρμπι της Βραζιλίας, όμως εδώ είναι ακόμα πιο σημαντικά. Είναι πολύ διαφορετικό να παίζεις χωρίς κόσμο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να προσαρμοστούμε σε αυτό λόγω των συνθηκών» τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x