Ιταλία

Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: «Εφιαλτική η κατάσταση του Σαν Πάολο»

Εφιαλτική αποκάλεσε την κατάσταση στο γήπεδο «Σαν Πάολο» της Νάπολη ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο πρόεδρος της Νάπολη, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξέφρασε την απογοήτευσή του σχετικά με την εξαιρετικά άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «Σαν Πάολο», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην δώσουν εκεί τα εντός έδρας παιχνίδια τους για το Champions League οι «Παρτενοπέι».

Ο Ντε Λαουρέντις χαρακτήρισε την τωρινή κατάσταση του σταδίου εφιαλτική, έκανε λόγο για πρότζεκτ που αφορά την ανέγερση νέου γηπέδου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως ζήτησε από την UEFA να δώσει η ομάδα του τα ευρωπαϊκά της εντός έδρας παιχνίδια στο γήπεδο της Μπάρι, Σαν Νίκολα, το οποίο βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της ομάδας.

«Το στάδιο της Νάπολη είναι ένας εφιάλτης. Ένα τόσο κακό στάδιο κάνει ζημιά στην εικόνα της ομάδας σε διεθνές επίπεδο. Θα μου πάρει δυο χρόνια αλλά θα χτίσω ένα νέο γήπεδο ώστε κανείς να μην μπορεί να μου πει τίποτα. Έτσι θα δώσω τέλος στις αντιπαραθέσεις. Αν έχω τα λεφτά και τον χώρο για να χτίσω ένα καινούριο γήπεδο, το πρότζεκτ μπορεί να ξεκινήσει. Ζήτησα από την UEFA να παίξουμε τα παιχνίδια μας για το Champions League στο “Σαν Νίκολα” της Μπάρι και είμαι πρόθυμος να πληρώσω τα μεταφορικά έξοδα για τους φιλάθλους της ομάδας», ήταν τα λόγια του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x