Stoiximan Super League

Απάντησε ο Ζήκος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας που τον ήθελε να αναλαμβάνει και πάλι την διεύθυνση των Ακαδημιών της ΑΕΚ σχολίασε ο Άκης Ζήκος.

Με μια γραπτή δήλωσή του ο Άκης Ζήκος σχολίασε το δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας το οποίο τον ήθελε να αναλαμβάνει άμεσα την διεύθυνση των Ακαδημιών της ΑΕΚ.

Ο παλιός άσος της Ένωσης δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τα όσα αναφέρει στο σχετικό ρεπορτάζ της η LiveSport. Επισημαίνει ότι τα δύο τελευταία χρόνια εργάζεται σε γνωστό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας, κάνοντας αυτό που έχει θέσει ως σκοπό στη ζωή του, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να πετύχουν στους στόχους τους στο άθλημα που αγαπούν.

Όπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης η ανακοίνωση αυτή δεν αποτελεί διάψευση, ενώ επεσήμανε ότι ενδεχομένως η συνεργασία του Ζήκου με την ΑΕΚ να αρχίσει από το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι άμεσα.

Αναλυτικά αναφέρει η γραπτή δήλωση του Άκη Ζήκου:

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν! Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x