Stoiximan Super League

Καραπαπάς για Κωνσταντίνου: «Είναι όλα ψέματα»

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Α' αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, έδωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, αρνούμενος όλες τις εις βάρος του κατηγορίες.

Απάντηση στους ισχυρισμούς του Βασίλη Κωνσταντίνου περί προπηλακισμού του έδωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Με γραπτή του δήλωση τόνισε ότι στα γραφεία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, ποτέ δεν συνοδευόταν από «σωματώδεις συνοδούς», αλλά είχε μαζί του μόνο το... κινητό του τηλέφωνο, προσθέτοντας ότι θα απαντήσει μέσω της νομικής οδού στις εις βάρος του κατηγορίες από τον Α' αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

«Ο κ. Κωνσταντίνου, αφού γελοιοποιήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου, λέγοντας ασύλληπτα ψέματα, μεταξύ άλλων και για εμένα (κατέθεσε ότι δήθεν συμμετείχα σε σύσκεψη ασφαλείας για αγώνα του 2011, ενώ εγώ ανήκω στο δυναμικό της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Φεβρουάριο του 2012), αποφάσισε να γελοιοποιηθεί και στην συνέχεια, λέγοντας (μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναικός, η οποία είναι εθισμένη στη γελοιότητα), ότι τον προπηλάκισα δήθεν στα δικαστήρια! Και μάλιστα φαντάζεται και σωματώδεις συνοδούς. Όπως είδαν όλοι στα δικαστήρια "σωματώδεις συνοδούς" και μάλιστα πάνω από δέκα είχαν ο κ. Κωνσταντίνου, ο κ. Σισέ και οι δικηγόροι τους! Τόσο εγώ, όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, συνοδευόμασταν από τα... κινητά μας τηλέφωνα! Φυσικά, θα ακολουθήσω τη νομική οδό και για την ψευδορκία του και για τα ψεύδη του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x