«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη Λαμία, για το ματς Κυπέλλου απέναντι στην τοπική ομάδα, έβαλε το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι «πράσινοι» είχαν πάρει 300 εισιτήρια, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας είχε φροντίσει για την εξέδρα που θα βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, αλλά το Υπουργείο είχε αντίθετη άποψη.

Η ανακοίνωση

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, την προσεχή Πέμπτη (10-01-2019) και ώρα 19:30, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, περιόδου 2018 – 2019, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ