Copa America

Απέρριψε την Εθνική Μεξικού ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος!

Το Μεξικό θα παρουσιαστεί στο ερχόμενο Κόπα Αμέρικα χωρίς το βασικό αστέρι της, Τζιοβάνι Ντος Σάντος, αλλά και δίχως τον Κάρλος Βέλα. Αναλυτικά, η 23μελή αποστολή του Οσόριο

Έπειτα από συνεννόηση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος και του Χουάν Κάρλος Οσόριο, ο άσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν θα ενισχύσει την εθνική ομάδα του Μεξικού στο ερχόμενο Κόπα Αμέρικα. Ο ταλαντούχος επιθετικός αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να μη κατέβει και ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός το σεβάστηκε διατηρώντας, παράλληλα, την εχεμύθεια του.

Η απουσία του είναι σίγουρα ένα σημαντικό πλήγμα, όπως και του αδερφού Τζόναθαν, ο οποίος τραυματίστηκε σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της Βιγιαρεάλ για το πρωτάθλημα. Επίσης, θα απουσιάσει ο Κάρλος Βέλα, καθώς ο Οσόριο θεωρεί ότι δεν έκανε καλή σεζόν φορώντας τη φανέλα της Ρεάλ Σοσιεδάδ και συμφωνήθηκε να ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν.

Στα θετικά, η επιστροφή του πορτιέρε, Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος έκανε καλή σεζόν στην Μάλαγα, ενώ ο επί χρόνια στυλοβάτης της άμυνας, Ράφα Μάρκεζ, θα φορέσει για ακόμα μία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο κι ας βαδίζει στα 38 του χρόνια.

Όσον αφορά την προετοιμασία του Μεξικού, θα δώσει δύο φιλικά με Παραγουάη στις 28 Μαΐου και Χιλή την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στο Κόπα Αμέρικα των ΗΠΑ. Να θυμίσουμε ότι στην επετειακή διοργάνωση θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά για τον τρίτο όμιλο τους Ουρουγούαη (5 Ιουνίου, Φοίνιξ), Τζαμάικα (9 Ιουνίου, Πασαντένα) και Βενεζουέλα (13 Ιουνίου, Χιούστον).

Αναλυτικά η 23μελή αποστολή:

Τερματοφύλακες: Οτσόα (Μάλαγα), Κορόνα (Κρουζ Αζουλ), Ταλαβέρα (Τολούκα).

Αμυντικοί: Αγκιλάρ (Αμέρικα), Λαγιούν (Πόρτο), Μάρκεζ (Άτλας), Ρέγιες (Ρεάλ Σοσιεδάδ), Αραούχο (Σάντος Λαγκούνα), Μορένο (Αϊντχόφεν), Κορόνα (Κερετάρο), Τόρες Νίλο (Τίγκρες), Μολίνα (Σάντος Λαγκούνα).

Μέσοι: Κορόνα (Πόρτο), Ερέρα (Πόρτο), Λοθάνο (Πατσούκα), Γκουαρδάδο (Αϊντχόφεν), Πένα (Τσίβας), Νταμ (Τίγκρες), Ακίνο (Τίγκρες), Ντουένας (Τίγκρες).

Επιθετικοί: Τσιτσαρίτο (Λεβερκούζεν), Χιμένες (Μπενφίκα), Περάλτα (Αμέρικα).

Επιμέλεια: Γιώργος Γραμματικός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x