Αγγλία

Απέρριψε την Τσέλσι ο Μπαρμπόσα

Ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα αρνήθηκε πρόταση πολλών εκατομμυρίων της Τσέλσι, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στην πατρίδα του και την Σάντος.

Δεν φεύγει από την αγαπημένη του Σάντος και την Βραζιλία ο Γκάμπριελ Μπαρμπόσα, παρά το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που το προσέφερε η Τσέλσι, δίνοντας παράλληλα ένα ποσό της τάξης των 30 εκατομμυρίων ευρώ στην ομάδα του.

Ο Μπαρμπόσα αποτελεί ένα εκ των κορυφαίων ταλέντων της Βραζιλίας, έχοντας φοβερά περιθώρια εξέλιξης. Παρά τα 19 του χρόνια έχει αγωνιστεί, ήδη, 80 φορές με τα χρώματα της Σάντος σκοράροντας 22 τέρματα, ενώ είναι διεθνής και με την εθνική ανδρών της Βραζιλίας.

Πέρα από την Τσέλσι, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ταλαντούχου Βραζιλιάνου είχαν δείξει αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, μεταξύ των οποίων η Μπορούσια Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Όνειρο του νεαρού άσου, όμως, είναι να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Κινέζικη ομάδα, τέλος, προσπάθησε να «δελεάσει» την Σάντος με πρόταση 55 εκατομμυρίων ευρώ, με τον παίκτη να μην αντικρίζει με καλό μάτι την προοπτική μετακόμισης στην Ασία.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x