Γερμανία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Mπούκαρε στο γήπεδο για να δείξει στον διαιτητή μία φάση στο κινητό του!

Αν βλέπαμε αυτό το σκηνικό στην Ελλάδα δεν θα μας έκανε καμία εντύπωση. Αλλά όταν το βλέπουμε στη Γερμανία, τότε είναι θέμα!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση, ο αθλητικός διευθυντής της Λειψίας Ραλφ Ράνγκνικ μπούκαρε στο τερέν με το κινητό του ανά χείρας για να δείξει μία φάση στον διαιτητή του ματς με την Μπάγερν!

Στο 35ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης για το Κύπελλο, ο ρέφερι Φέλιξ Τσβάιερ υπέδειξε αρχικά –σωστά- πέναλτι υπέρ της Λειψίας σε μαρκάρισμα του Βιντάλ στον Φόρσμπεργκ. Ωστόσο έπειτα από παρέμβαση του βοηθού του πήρε πίσω την –ορθή- απόφασή του και έδωσε τελικά φάουλ λίγο έξω από τη γραμμή της περιοχής, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων!

Ο Ράνγκνικ, όμως, το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Στο ημίχρονο εισέβαλε στο γήπεδο και προσπάθησε να δείξει στον διαιτητή το ριπλέι της φάσης στο smartphone του για να τον πείσει ότι είχε κάνει λάθος.

inner

inner

Ακολούθησε σύρραξη, οι παίκτες της Μπάγερν τον εμπόδισαν, ο Ματς Χούμελς του όρμησε και ο Ναμπί Κεϊτά μαζί με τον Σβεν Ούρλιχ κατάφεραν με τα χίλια ζόρια να ηρεμήσουν την κατάσταση.

Έτσι, ο διαιτητής δεν είδε το ριπλέι στο… προσωπικό VAR system του Ράνγκνικ. «Είναι αδιανόητο να πηγαίνει κάποιος με το κινητό του στον διαιτητή και να του δείχνει φάσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτό είναι επιτρεπτό. Δεν υπήρχε VAR σε αυτό το ματς. Είπα και στον κ. Ράνγκνικ ότι ακόμα κι αν ήταν πέναλτι δεν μπορούσε να αλλάξει την απόφαση του διαιτητή. Ήταν μία αντιαθλητική ενέργεια», δήλωσε στο φινάλε ο Χούμελς.

inner

inner

Σε αντίθεση με την Μπουντεσλίγκα, στο Κύπελλο Γερμανίας η χρήση βίντεο επιτρέπεται από την προημιτελική φάση και μετά.

Η κανονική διάρκεια του ματς και η παράταση στη Λειψία τελείωσαν 1-1 και η Μπάγερν πήρε την πρόκριση με 5-4 στα πέναλτι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x