Stoiximan Super League

«Από δύο έως τέσσερις ακόμη μεταγραφές ο Ολυμπιακός»!

Έτοιμοι να προχωρήσουν στην περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ παρουσιάζονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ύστερα από την αναμενόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού, ύστερα από την μεταγραφή του Ούρος Τζούρτζεβιτς που θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται έτοιμοι να πραγματοποιήσουν από δύο έως τέσσερις ακόμη μεταγραφές σε αυτό το τελευταίο διήμερο της μεταγραφικής περιόδου! Ανοιχτό παραμένει το θέμα του τερματοφύλακα, η έλευση ενός ακόμη σέντερ φορ και υπάρχουν πιθανότητες να αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για δύο στόπερ, στην περίπτωση που αποχωρήσουν ο Ρέτσος και ο Μποτία. Αλλά αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα αν φύγει μόνο ο νεαρός Έλληνας άσος για τον οποίο χθες προέκυψε η πληροφορία πως η Ρεν έχει καταθέσει πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ίσως σήμερα να έρθει και η «απάντηση» της Λεβερκούζεν, η τελευταία πρόταση της οποίας είχε φτάσει τα 18 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Αν έρθει μία ανάλογη πρόταση, τότε κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει την πιθανότητα ο 19χρονος αμυντικός να γίνει παίκτης των «ασπιρίνων».

Χθες ακούστηκαν τα ονόματα του Περουβιανού Κάρλος Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος φέρεται να απασχολεί της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον ΠΑΟΚ, του Αυστριακού Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς της Λεβερκούζεν (ως έμψυχο αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Ρέτσου στους Γερμανούς), του Βέλγου Μπιόρν Ένγκελς της Μπριζ.

Για τη θέση του επιθετικού, τώρα, ο Κέβιν Μιραλάς – όπως έγραψε ο έγκυρος Guardian – θα παραμείνει στην Έβερτον ή θα παραχωρηθεί στην Σουόνσι. Για άλλη μία φορά ακούστηκε το όνομα του Λουίς Αντριάνο της Σπάρτακ Μόσχας και του Βέλγου φορ Μαξίμ Λεστιέν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x