Αγγλία

Από τα ράφια της Tesco, στους «16» του Κυπέλλου και... στο μαιευτήριο! (vids)

Η Νιούπορτ θα δώσει το «παρών» στον 5ο γύρο του FA Cup μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της και για πρώτη από τη μακρινότατη αγωνιστική περίοδο 1948-1949!

Το Κύπελλο Αγγλίας έχει μάθει να μην απογοητεύει ποτέ τους ρομαντικούς με το ποδόσφαιρο και συνεχίζει να δημιουργεί τρομερές ιστορίες, όπως έγινε και μετά την πρόκριση της Νιούπορτ Κάουντι κόντρα στη Μίντλεσμπρο, για να προκύψει πλέον ραντεβού με τη Μάντσεστερ Σίτι!

Η Νιούπορτ θα δώσει το «παρών» στον 5ο γύρο του FA Cup μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της και για πρώτη από τη μακρινότατη αγωνιστική περίοδο 1948-1949!

Το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι στη Μίντλεσμπρο, το σύνολο του Μάικλ Φλιν πέτυχε κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία, ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Έχοντας προκαλέσει σοκ στον προηγούμενο γύρο με τον άθλο κόντρα στη Λέστερ και έχοντας οδηγήσει την κόντρα με τη «Μπόρο» σε επαναληπτικό χάρη σε γκολ στο 93ο λεπτό της πρώτης αναμέτρησης, η Νιούπορτ έφτασε στους «16» του Κυπέλλου, επικρατώντας 2-0 σε ένα ματς που είχε τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Ο ένας εκ των σκόρερ των θριαμβευτών, Ρόμπι Βίλμοτ, μόλις πριν από εννέα μήνες βρισκόταν ως υπάλληλος σε κατάστημα της Tesco και φρόντιζε για την... τάξη στα ράφια, για να φτάσει να περιμένει πλέον παιχνίδι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, στην κορυφαία στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας!




Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x