Κύπρος

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου με σούπερ Ανσφαριφάρντ η Ομόνοια!

Η Ομόνοια πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπριακού κυπέλλου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (0-2) με ένα γκολ του Ανσαριφάρντ και ένα ακόμη του Μπέζους στο 90'+7'.

Τούμπαρε τον ΑΠΟΕΛ και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπριακού Κυπέλλου η Ομόνοια (0-2). Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή κατάφερε να να αλλάξει τα δεδομένα του πρώτου αγώνα, εκεί όπου είχε γνωρίσει την ήττα με 2-1 και με πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ιρανός σέντερ φορ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με κεφαλιά στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τους «γαλαζοκίτρινους», εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική σέντρα του Μάθιους.

Ο 32χρονος επιθετικός για να πικάρει τους οπαδούς των γηπεδούχων έδειξε τα αυτιά του και στον αγωνιστικό χώρο έπεσαν κάποια αντικείμενα. Τα περισσότερα ήταν μπουκαλάκια με νερό και ένα από αυτά το σήκωσε ο Ανσαριφάρντ και έκανε πως πίνει νερό για να... φουντώσει περισσότερο τους φίλους του ΑΠΟΕΛ.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η αναμέτρηση θα οδηγηθεί στην παράταση, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 90'+4'. Ο Μπέζους ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έδωσε μία πολύ σημαντική πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

ΑΠΟΕΛ (Βλ.Μιλόγεβιτς): Μπέλετς, Τσεμπάκ, Κρέσπο, Ντβάλι, Γουίλερ (46' Σούσιτς), Νταουσβίλι (46' Σαρφό), Κονσταντίνοφ, Βιγιαφάνες, Ντάλσιο, Μαρκίνιος (55' Κβιλιτάια), Μακέντα.

-Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγκίρης, Εφραίμ, Κβιλιτάια, Σούσιτς, Ηλία, Τζιάμας, Σαρφό, Γιαννακού, Γεωργίου, Χαραλάμπους, Δώνης.

Ομόνοια (Σ.Αυγουστή): Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Λοϊζου (100' Μίλετιτς), Παπουλής (79' Ζαχαρίου), Κίτσος, Ανσαριφάρντ (72' Κακουλλής), Μπασιρού (72' Χαραλάμπους), Παναγιώτου, Κούσουλος, Μπεσεντίν (79' Μπέζους).

-Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Κασάμα, Λέτσιακς, Ζαχαρίου, Λανγκ, Σράντι, Μιξ, Μίλετιτς, Κακουλλής, Μπεζούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x