Κύπελλο Ελλάδας

Αποφασίζει ο Βασιλειάδης για την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης»

Σε εισήγηση προς τον υφυπουργό Γ. Βασιλειάδη μέσω της οποίας προτείνει την παρουσία μεμονωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης» προχώρησε η ΔΕΑΒ – Αρνητική η Αστυνομία

Σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του παιχνιδιού του Άρη με τον Ολυμπιακό για το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες και την παρουσία της Αστυνομίας και της ΔΕΑΒ.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε 1.000 εισιτήρια προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των οπαδών του, ωστόσο από τον Άρη ξεκαθαρίστηκε ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγάλος και αντιπρότεινε την παραχώρηση 400 εισιτηρίων.

Ωστόσο, όπως συμβαίνει κατά κανόνα σε τέτοιες περιπτώσεις η Αστυνομία ήταν κάθετα αρνητική ως προς αυτή την προοπτική, τόσο στην οργανωμένη όσο και στη μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών των «ερυθρόλευκων».

Από την άλλη πλευρά, η ΔΕΑΒ εισηγήθηκε προς τον υφυπουργό, Γ. Βασιλειάδη την παρουσία έστω μεμονομένων φίλων των Πειραιωτών σε συγκεκριμένη θύρα, προκειμένου να αποφευχθούν παρατράγουδα, με τα εισιτήρια να πωλούνται τη μέρα του αγώνα.

Η τελική απόφαση ανήκει στον υφυπουργό Αθλητισμού, που θα λάβει γραπτώς τις δύο εισηγήσεις την Τετάρτη (4/1) και κατόπιν θα αποφασίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x