Stoiximan Super League

Αποφασίζουν για φορ στον Παναθηναϊκό

Από αύριο θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις για την απόκτηση ελεύθερου σέντερ φορ για τον Παναθηναϊκό. Εξετάζεται ο Ελ Χαμντάουι. Τι γίνεται με Τελάντερ και Κλωναρίδη.

Ο Παναθηναϊκός έχει διορία μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου για να αποκτήσει ελεύθερο παίκτη και συνεχίζει να εξετάζει τις περιορισμένες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά για να αποκτήσει έναν σέντερ φορ.

Στους «πράσινους» έχουν προταθεί πολλοί παίκτες, ανάμεσά τους και ο 32χρονος Ολλανδομαροκινός Μουνίρ Ελ Χαμντάουι, που έμεινε ελεύθερος από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Από αύριο ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα τα βάλουν κάτω και θα αποφασίσουν ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα. Δεν πρόκειται να γίνει μεταγραφή… απλώς για να γίνει κι εφόσον υπάρξει προσθήκη θα πρέπει οι δύο υπεύθυνοι της ομάδας να έχουν πειστεί πως ο παίκτης που θα έρθει θα μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση και ανάσες στον Μάρκους Μπεργκ.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι επιστρέφει η αποστολή της ομάδας από τα Γιάννενα μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ και αμέσως οι παίκτες θα πάνε στο Κορωπί για προπόνηση. Επίσης θα διαπιστωθεί η κατάσταση των Τελάντερ και Κλωναρίδη που αποχώρησαν τραυματίες. Ο μεν πρώτος έχει ένα σφίξιμο στον προσαγωγό και ο δεύτερος κράμπες, δεν φαίνεται να έχουν κάτι σοβαρό, ωστόσο είναι δύσκολο να προλάβουν τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x