Η κάκιστη εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα προκάλεσε και πάλι συζητήσεις για το πού βαδίζει η ομάδα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κλήθηκε από τον Βασίλη Βέργη να σχολιάσει μέσω της Live Sport το αν θα μπορούσε να υπάρξει λύση μέσω του PAO Alive, αλλά δεν φάνηκε αισιόδοξος.

«Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ, καθώς έχουν κατατεθεί μόλις 685.000 ευρώ στον λογαριασμό για το PAO Alive. Και παρότι ο απλός κόσμος έχει συνδράμει από το υστέρημά του, οι οικονομικά ισχυροί φίλοι της ομάδας απουσιάζουν από την προσπάθεια, κάτι που έχει προκαλέσει την δυσφορία του εμπνευστή του εγχειρήματος.

Πάντως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν καταθέτει τα όπλα και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συγκεντρωθεί ένα ευσεβές ποσό. Όπως αναφέρει η Live Sport, μέχρι το τέλος του μήνα θα αρχίσει μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια για το PAO Alive, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να ενεργοποιηθούν περισσότεροι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Μάλιστα το κόστος αυτής της καμπάνιας θα φτάσει στα 2,5 εκατ. ευρώ, δείγμα του ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια περιμένοντας όμως μεγαλύτερη ανταπόκριση, κυρίως από φιλάθλους του «τριφυλλιού» που έχουν βαριά πορτοφόλια.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ