Αγγλία

Απογοητευμένος ο Μάρκο Σίλβα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Γουότφορντ

Το παράπονο του για τον τρόπο που κινήθηκε η Γουότφορντ στο μεταγραφικό παζάρι και κυρίως τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα.

Καθόλου ικανοποιημένος δεν είναι από τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε η Γουότφορντ στο μεταγραφικό παζάρι ο Μάρκο Σίλβα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να αφήνει αιχμές για τις κινήσεις της αγγλικής ομάδας τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου.

«Η αγορά είναι κλειστή και δεν υπάρχουν πολλά να πει κανείς. Η τελευταία εβδομάδα δεν ήταν καλή για εμάς. Πολλά πράγματα συνέβησαν και αυτό που σχεδιάσαμε ήταν διαφορετικό από αυτό που επιτύχαμε. Αναμέναμε κάτι διαφορετικό, αλλά έτσι είναι η ζωή» ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά τον δανεισμό του Νόρντιν Αμραμπατ στην Λεγανές, δήλωσε... «Δεν περίμενα να χάσω τον Νορντίν, αλλά αν χάσεις έναν παίκτη πρέπει να είσαι ικανός να προσλάβεις έναν άλλο παίκτη. Δεν είναι πλέον παίκτης μας και ελπίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος στη νέα του ομάδα. Μου μένει να προπονήσω τους παίκτες μας και να προχωρήσουμε, προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x