Stoiximan Super League

Αποκαλύψεις Νικολογιάννη: «Τόσα δίνει η Αλ Αΐν για Μπεργκ»!

Στα 2,5 εκατ. ευρώ η πρώτη πρόταση που απορρίφθηκε από τον Παναθηναϊκό. Θα επανέλθουν οι Άραβες με προσφορά που δύσκολα θα ξεπεράσει τα 3,2 εκατ.

Το μεσημέρι της Τρίτης το sportfm.gr αποκάλυψε την αρνητική απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρώτη προσφορά της Αλ Αΐν για τον Μάρκους Μπεργκ που μετέφερε ο μάνατζερ του, χαρακτηρίζοντας την απαράδεκτη.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέφερε μέσω του ΣΠΟΡ FM περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα. Η πρώτη πρόταση, λοιπόν, δεν ξεπερνά τα 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ όπως αποκάλυψε επίσης το ποσό της αναλογούσας ρήτρας για τον Παναθηναϊκό φτάνει, τελικά, στα 5,1 εκατ.

Οι πληροφορίες του κορυφαίου ρεπόρτερ των πράσινων αναφέρουν ότι η Αλ Αΐν θα επανέλθει μέσα στην ημέρα με νέα πρόταση αλλά δύσκολα αυτή θα ξεπερνά τα 3,2 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι δεδομένο ότι δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί επίσης είναι ότι οι οφειλές προς τον παίκτη έχουν καλυφθεί έτσι δεν έχει δικαίωμα προσφυγής.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να πέσει πολύ κάτω από το ποσό της ρήτρας (5,1 εκατ) αντιλαμβάνεται όμως ότι ο παίκτης μπορεί να πιέσει από τη στιγμή που δεν θέλει να χάσει τα 3 εκατ. ετησίως που του προσφέρουν οι Άραβες.

Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση θα έχει και άλλες εξελίξεις μέσα στην ημέρα.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από τον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x