Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΠΟΡ FM: Μαζί Ερασιτέχνης και ΠΑΕ στο ραντεβού με την ALPHA BANK

Χέρι- χέρι προχωρούν Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου στο Γουδή. Σε εξέλιξη συνάντηση του Δημήτρη Μπαλτάκου με εκπρόσωπο της ALPHA BANK παρουσία του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ.

Η ταύτιση απόψεων και η συνεργασία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με την ΠΑΕ για το θέμα του γηπέδου στο Γουδή από σήμερα έχει και ατράνταχτες αποδείξεις. Αποδείξεις που προκύπτουν από το ραντεβού του Δημήτρη Μπαλτάκου με εκπρόσωπο της Alpha Bank για τη χρηματοδότηση του έργου.

Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 η συνάντηση αυτή είναι σε εξέλιξη αλλά με εκπρόσωπο και της ΠΑΕ να είναι παρών. Ο Βασίλης Βέργης μετέφερε την πληροφορία ότι ο Δημήτρης Μπαλτάκος με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο, οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, συναντούν τον Γιώργο Αρώνη τον αναπληρωτή διευθυντή της τράπεζας και ένα από τα επιτελικά στελέχη της.

Στο ραντεβού αυτό θα τεθεί επί τάπητος το θέμα της χρηματοδότησης του γηπέδου από την τράπεζα, η οποία όπως είχε αποκαλύψει πριν από ημέρες ο ΣΠΟΡ FM 94,6 θα αναλάβει να το σημαντικό αυτό μέρος του έργου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x