Ιταλία

Απολαυστικός Κασάνο: «Ποια Κίνα και Ελλάδα; Θα μείνω σπίτι να κάνω τον… μάνατζερ της γυναίκας μου»

Καμία διάθεση να ρίξει το (ποδοσφαιρικό) του επίπεδο δεν έχει ο Αντόνιο Κασάνο. Με απολαυστικές ατάκες, εξήγησε ότι από το πάει στην Κίνα ή την Ελλάδα προτιμά να… μανατζάρει τη γυναίκα του.

Ομάδα δεν βρίσκει, αλλά το κουράγιο του (και τη διάθεση για χαβαλέ) δεν το χάνει ο Αντόνιο Κασάνο.

Αν και τελειώνει το περιθώριο που έχει για να υπογράψει κάπου -χωρίς να έχει προτάσεις εν τω μεταξύ από τη Serie A- ο Ιταλός επιθετικός (που ακούστηκε και για τον Παναθηναϊκό) δεν είναι διατεθειμένος να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων του.

«Θα μείνω στο σπίτι για να κάνω τον μάνατζερ της γυναίκας μου. Δεν με ψάχνει κανείς, τι να κάνω; Ούτε Κίνα, ούτε Ελλάδα, ούτε Αργεντινή. Δεν θέλω να φύγω από εδώ. Θέλω να παραμείνω στην Ιταλία αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα», ανέφερε αρχικά. Και συνέχισε στο ίδιο ύφος:

«Με τους μαλ…ες που κυκλοφορούν στην ποδοσφαιρική πιάτσα μπορώ να παίξω ακόμα στη Serie A. Και θέλω να παίξω στην Serie A. Εάν όμως δεν υπάρχει η ευκαιρία, μένω στο σπίτι. Είναι πολλές πλέον οι πιθανότητες να τελειώσει η καριέρα μου τον Ιούνιο και να αρχίσω να κάνω τον μάνατζερ της συζύγου μου. Τώρα εκείνη είναι που φέρνει τα χρήματα στο σπίτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x