Κύπρος

Τριάρα με ηγέτη Βαλμπουενά και έφυγε για προημιτελικά ο Απόλλων Λεμεσού

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά να ανοίγει τον δρόμο και… τρία γκολ να μπαίνουν στις καθυστερήσεις, ο Απόλλων Λεμεσού νίκησε 3-1 την ΑΕΛ και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Κύπρου.

Την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κύπρου πήρε ο Απόλλων Λεμεσού! Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν επικράτησε με το εμφατικό 3-1 της ΑΕ Λεμεσού για να τον στείλει… σπίτι και να συνεχίσει η ίδια στη διοργάνωση.

Ο Βαλμπουενά βγήκε μπροστά και με άψογο πλασέ στο 41ο λεπτό, εκτέλεσε τον Γιάννη Ανέστη για να στείλει τους γηπεδούχους με προβάδισμα στα αποδυτήρια. Με τον… γερόλυκο των γηπέδων να αποδεικνύει σε άλλο ένα παιχνίδι πως συνεχίζει να διψά για ποδόσφαιρο στα 40 του και να σκοράρει για 8η φορά στη φετινή σεζόν.

Το δεύτερο μέρος είχε καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, αλλά τα πάντα συνέβησαν από το 90’ και μετά. Πρώτα, ο Πέδρο Μάρκες έγραψε με πέναλτι το 2-0, με την ΑΕ Λεμεσού να μειώνει με τον ίδιο τρόπο στο 90’+4’ με τον Μίντσεφ. Και στα… καπάκια βγήκαν όλοι μπροστά για να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο πληγώθηκαν ξανά από τον Μάρκες, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x