Κύπρος

Επιστροφή στα τρίποντα για Απόλλωνα - Νίκη ελπίδας για Οθέλλο

Ο Απόλλων Λεμεσού επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας 1-0 της ΑΕ Ζακακίου, ενώ ο Οθέλλος Αθηαίνου λύγισε με το ίδιο σκορ τη Δόξα στην Κατωκοπιά και διατηρεί ελπίδες για παραμονή.

Επιστροφή στις νίκες για τον Απόλλωνα Λεμεσού! Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν λύγισε με 1-0 την ΑΕ Ζακακίου και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο μετά τις 3 Μαρτίου, το οποίο τη διατηρεί μόνη και με διαφορά στην κορυφή των playouts και ουσιαστικά στην 7η θέση.

Οι γηπεδούχοι ήταν καθόλα ανώτεροι σε όλο το ματς, αλλά δεν έβρισκαν το προβάδισμα. Το ημίχρονο πέρασε χωρίς σκορ, παρότι οι τελικές ήταν 10-1, ενώ στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος. Τελικά, ο Μπακενγκά στο 72’ και έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο τέρμα της αναμέτρησης.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Οθέλλος Αθηαίνου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Δόξας Κατωκοπιάς με 1-0, με αποτέλεσμα να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο στη σειρά τρίποντο για τον Οθέλλο, ο οποίος έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την παραμονή.

Ο Σούτο στο 9ο λεπτό σκόραρε και έκρινε το παιχνίδι για λογαριασμό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι συνεχίζουν να διατηρούν ελπίδες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x