Κύπρος

Έκανε «μπαμ» στη Λεμεσό η Δόξα Κατωκοπιάς

Κάνοντας την έκπληξη, η Δόξα Κατωκοπιάς νίκησε στη Λεμεσό τον Απόλλωνα 1-0 στην πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος και πήρε «ανάσα» στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία.

Έχει «σφυγμό» για την παραμονή η Δόξα. Η ομάδα της Κατωκοπιάς νίκησε 1-0 στη Λεμεσό τον Απόλλωνα στο ματς που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα των πλέι άουτ του κυπριακού πρωταθλήματος και μείωσε στο -5 από τις θέσεις παραμονής, την οποία θα διεκδικήσει τις επόμενες 13 αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης, έστω κι αν παραμένει στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας, αφήνοντας στην πρώτη τον αδιάφορο αντίπαλό της.

Στο 32’, ο Ναμπί με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Λέουβενμπεργκ.

Ο Κοστάκε στο 58’ σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αντωνίου.

Στο 86’, μετά από στραβοκλωτσιά του Εκπολό, ο Βελκόφσκι έδωσε πάσα στον Ασάντε, αυτός έβγαλε κάθετη στον Ναμπί, ο οποίος πέρασε τον Λέουβενμπεργκ, το πλασέ του χτύπησε στον Εκπολό κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.


Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Σιέλβικ (Εκπολό 78'), Άδωνη, Κρμέντσικ, Ποντικού (Μάρκες 68'), Γιούρσεβιτς (Μαλεκκίδης 68'), Αρτέαν, Κοστάκε (Πεΐμπέρνς 58'), Παναγιώτου, Σοφοκλέους (Βαλμπουενά 58'), Κολ

Δόξα: Αντωνίου, Τάντι, Ναμπί, Βελκόφσκι, Τραΐτσέφσκι, Αντωνιάδης, Προβυδάκης, Μέσκα (Κυριάκου Χ. 64'), Πούριτς, Ασάντε, Χάνι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x