Ισπανία

Απόρησαν για την απουσία του Ομπλάκ από τα βραβεία της FIFA Σιμεόνε, Γκριζμάν

Την έκπληξή τους εξέφρασαν Ντιέγκο Σιμεόνε, Αντουάν Γκριζμάν και Ατλέτικο για το ότι ο Ομπλάκ δεν βρίσκεται στη λίστα της FIFA για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα.

Ο Γιαν Ομπλάκ δε βρίσκεται στην τελική λίστα της FIFA από την οποία θα ψηφιστεί ο καλύτερος τερματοφύλακας, με τους Ντε Χέα, Τερ Στέγκεν, Κουρτουά, Μπουφόν και Νάβας, να είναι οι υποψήφιοι.

Τόσο ο προπονητής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, όσο και ο συμπαίκτης του, Αντουάν Γκριζμάν, απόρησαν με την απόφαση της FIFA, υποστηρίζοντας πως ο Ομπλάκ άξιζε να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους.

Ο Σιμεόνε δήλωσε σχετικά: «Ο Ομπλάκ είναι ένας από τους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Το ότι δεν βρίσκεται στην λίστα, μειώνει την αξιοπιστία του συγκεκριμένου βραβείου. Πολύς κόσμος θεωρεί τον Ομπλάκ τον καλύτερο. Είμαι έκπληκτος», τόνισε.

Τη συμπαράστασή του στον 25χρονο συμπαίκτη του, εξέφρασε και ο Αντουάν Γκριζμάν, λέγοντας: «Για μένα είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου και δεν το λέω επειδή είναι συμπαίκτης μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Είναι ένας κορυφαίος παίκτης».

Μήνυμα υποστήριξης στον Ομπλάκ έστειλε και η Ατλέτικο Μαδρίτης με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο twitter, γράφοντας ένα σύνθημα που τραγουδούν για ‘κείνον οι φίλαθλοι της ομάδας στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο»!




Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x