Γαλλία

«Αποστάτης» ο Ζαν-Κέβιν Ογκουστέν

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του ποδοσφαιριστή της Λειψίας, Ζαν-Κέβιν Ογκουστέν, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας προέκυψε σήμερα.

Την άρνησή του να εκπροσωπήσει την Εθνική ομάδα της Γαλλίας σε επίπεδο under-21 εξέφρασε ο επιθετικός της Λειψίας, Ζαν-Κέβιν Ογκουστέν, ο οποίος δικαιολόγησε την απουσία του στην… κόπωση που αισθάνεται μετά από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις που έχει με το σύλλογό του.

Αυτό είναι το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα που υποπίπτει μέσα σε λίγους μήνες ο 21χρονος φορ, που θεωρείται από τους πλέον ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στη θέση του. Άλλωστε, έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν έχοντας πετύχει 5 γκολ σε 8 επίσημους αγώνες με τη Λειψία.

«Δεν είναι αποδεκτή η δικαιολογία που μου ανέφερε. Δεν ανταποκρίνεται στο πνεύμα της ομάδας. Θα συνεχίσουμε με όσους θέλουν να είναι εδώ», επισήμανε ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας Under-21, Σιλβέν Ριπόλ.

Αυτό είναι το δεύτερο κρούσμα... άρνησης Γάλλου ποδοσφαιριστή για την Εθνική του ομάδα μετά από τον χαφ Ραμπιό, που είχε εκφράσει την απροθυμία του να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x