Euro 2024

Αποσύρθηκε απ’την εθνική ο Τουράν μετά το επεισόδιο με τον δημοσιογράφο: «Θα έκανα ξανά το ίδιο»!

Σε μία συνέντευξη Τύπου που δεν κράτησε ούτε τρία λεπτά, ο Αρντά Τουράν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα έπειτα από το σοβαρό επεισόδιο με τον δημοσιογράφο.

Συνέντευξη Τύπου μετά το «χοντρό» επεισόδιο με τον δημοσιογράφο πριν μπει η αποστολή της Τουρκίας στο αεροπλάνο παρέθεσε ο Αρντά Τουράν. Ο άσος της Μπαρτσελόνα δεν δέχτηκε καμία ερώτηση από τους δημοσιογράφους και το event ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε μόνο με την τοποθέτησή του που κράτησε λιγότερο από τρία λεπτά.

Ο Τουράν τόνισε πως μετά από τα όσα συνέβησαν αποσύρεται από την εθνική ομάδα. Όσον αφορά το περιστατικό τόνισε πως ήταν λάθος του που το έκανε ενώ φορούσε την φανέλα με το εθνόσημο, όμως υποστήριξε πως η αντίδρασή του θα ήταν η ίδια στην περίπτωση που βρισκόταν ξανά απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση.



«Μίλησα με την σύζυγό μου και την Ομοσπονδία για την αυτή την απόφασή μου. Προσπαθώ να είμαι πάντα ένας καλός και έντιμος άνθρωπος, όμως ποτέ δεν ξεχνάω τα πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή μου και τα όσα λόγια λέω με τους ανθρώπους. Πάντως οι πράξεις μου θα ήταν οι ίδιες αν βρισκόμουν αντιμέτωπος με την ίδια κατάσταση. Τα γεγονότα ήταν όντως θλιβερά. Ήταν λάθος επειδή το έκανα την ώρα που φορούσα την φανέλα με το εθνόσημο. Σήμερα δεν βρίσκομαι εδώ ως ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, αλλά ως ένας απλός πολίτης. Έχω πληρώσει για όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου και νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας πω ότι αποσύρομαι από την εθνική ομάδα, την οποία τίμησα σχεδόν σε όλα της τα τμήματα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x