Euro 2024

Φόβος για πιθανό χτύπημα από τον ISIS κατά τη διάρκεια του EURO 2024

Έντονη ανησυχία στη Γερμανία και όχι μόνο υπάρχει για το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος από τον ISIS κατά τη διάρκεια του EURO 2024.

Μετά τις αναμετρήσεις του Champions League τώρα και το EURO 2024… Στην Γερμανία έχει αρχίσει να υπάρχει έντονη ανησυχία για το ενδεχόμενο ενός τρομοκρατικού χτυπήματος στα γήπεδα της χώρας που θα φιλοξενήσουν παιχνίδια για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2024.

Στη Bild ένα δημοσίευμα αναφέρει ότι στο τελευταίο τεύχος του «Voice of Khorasan», του προπαγανδιστικού μέσου του ISIS-K, υπάρχει ένα κάλεσμα για τρομοκρατικές επιθέσεις στη χώρα. Οι Γερμανοί αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας της χώρας επισημαίνουν ότι στο στόχαστρο του ISIS μπαίνει η μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.

Στο τεύχος του προπαγανδιστικού ΜΜΕ του ISIS υπάρχει και μια φωτογραφία η οποία δείχνει έναν ένοπλο τρομοκράτη με παραλλαγή μέσα σε έναν συρμό του γερμανικού προαστιακού σιδηροδρόμου με την λεζάντα: «Τελευταία κλήση πριν την έξοδο», την στιγμή που στο κάθισμα δίπλα διακρίνεται ένα κουτί με δυναμίτη που αναφέρει «Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη».

Σε άλλη φωτογραφία αποτυπώνεται ένα drone που πετά πάνω από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» το γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης με λεζάντα στη φωτογραφία.

«Αν σας περιορίζουν και σας καταπιέζουν στο έδαφος, χτυπήστε τους από τον ουρανό. Αν οι εχθροί της θρησκείας του Αλλάχ μπλόκαραν τον δρόμο της Εγίρας δεν μπορούν να μπλοκάρουν τον δρόμο της πάλης»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x