Ιταλία

Αποχωρεί από τη Μίλαν ο Γκαλιάνι

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Μίλαν και του κινεζικού found για την αγορά των μετοχών του συλλόγου, ο αντιπρόεδρος των «ροσονέρι» αναμένεται να αποχωρήσει από την εταιρία.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ζήτησε την λύση του συμβολαίου του με τη Μίλαν, αποχωρώντας από τους «ροσονέρι» μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του συλλόγου με το κινεζικό επιχειρηματικό found για την πώληση των μετοχών.

Από το 1979 μέχρι σήμερα το δίδυμο Γκαλιάνι- Μπερλουσκόνι αποτελούσε μία σταθερά όμοια με αυτές που εφόσον κάποια στιγμή πάψουν να ισχύουν θα καταρρεύσει ο πλανήτης! Και όμως, μία συνεργασία 37 ετών αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος, αφού ο αντιπρόεδρος της Μίλαν ζήτησε επισήμως να λυθεί το συμβόλαιό του με τους «ροσονέρι» το οποίο είχε χρονική ισχύ μέχρι το 2019.

Η αποχώρηση του Αντριάνο Γκαλιάνι δεν θα φορά μόνο τον σύλλογο του Μιλάνο αλλά και τον «γαλαξία» των επιχειρήσεων του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αφήνοντας τις αρμοδιότητές του και στην «Fininvest» με την φιλία που τον δένει με τον «Presidente» να μην συντρέχει κίνδυνο αφού η απόφαση έχει να κάνει με την νέα «εποχή» στην οποία περνά η ομάδα.

Από το μυαλό του 72χρονου αντιπροέδρου της Μίλαν δεν περνά καν το ενδεχόμενο ανάληψης καθηκόντων σε άλλη ομάδα καθώς η ζωή του είναι συνυφασμένη με την μεγάλη του αγάπη τη Μίλαν, τα παιχνίδια της οποίας εξακολουθεί να παρακολουθεί (βρέθηκε στις εξέδρες του «San Siro» και στην αναμέτρηση εναντίον της Γιουβέντους), όπως θα κάνει και στο μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, ο γεννημένος στις 30 Ιουλίου του 1944 διοικητικός ηγέτης, σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ιταλικής Ομοσπονδίας, προκειμένου σε περίπτωση εκλογής του να συνεχίσει να προσφέρει στον κόσμο του calcio.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x