Πορτογαλία

Αποχωρεί από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας ο Ρουί Πατρίσιο

Μετά από μια σπουδαία καριέρα στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ο διεθνής τερματοφύλακας Ρουί Πατρίσιο αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό του με τα «λιοντάρια».

Συνέδεσε το όνομά του με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, στην οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2006 έχοντας ρόλο βασικού από τη 2η μόλις σεζόν του (2007-08) κι ας ήταν 19 ετών. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν και κάπως έτσι μπήκε τέλος στη συνεργασία του γκολκίπερ Ρουί Πατρίσιο με τα «λιοντάρια».

Όπως ανακοίνωσε σήμερα ο 30χρονος, αποχωρεί από την αγαπημένη του ομάδα λύνοντας το συμβόλαιό του. Μάλιστα, ο διεθνής τερματοφύλακας δημοσίευσε ένα γράμμα 34 σελίδων (!) προς τους φιλάθλους, στο οποίο αναφέρει τους λόγους για τους οποίους αποχωρεί, αλλά και τα μηνύματα που αντάλλαξε ο πρόεδρος του συλλόγου με τους παίκτες της ομάδας μετά από τα όσα είχαν λάβει χώρα το προηγούμενο διάστημα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρουί Πατρίσιο και οι συμπαίκτες του πέρασαν εφιαλτικές στιγμές προ εβδομάδων μετά από την επίθεση τραμπούκων οπαδών του συλλόγου στο προπονητικό κέντρο. Μάλιστα, ο 30χρονος έκανε λόγο για τη λεκτική και σωματική βία που ένιωσε τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Νάπολι να θεωρείται φαβορί για να τον αποκτήσει.

Στο μεταξύ, αντίστοιχη πρόθεση... αποχώρησης έχει εκδηλώσει και ο διεθνής αμυντικός χαφ Γουίλιαμ Καρβάλιο, που λογικά θα ακολουθήσει το δρόμο του συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x