Αγγλία

Αποχώρησαν από Γουέστ Μπρομ Σεσενιό και Ανιτσέμπε

Παρελθόν από την Γουέστ Μπρομ αποτελούν οι Στεφάν Σεσενιό και Βίκτορ Ανιτσέμπε, όπως ενημέρωσε επισήμως ο αγγλικός σύλλογος. Σε συζητήσεις για ανανέωση ο Τζέιμς Μόρισον.

Το πρωτάθλημα της Premier League ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με την Γουέστ Μπρομ να βάζει ήδη μπροστά το πλάνο της για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Τόνι Πιούλις ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση των Στεφάν Σεσενιό (το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε) και Βίκτορ Ανιτσέμπε (οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους), οι οποίοι δεν υπολογίζονταν από τον 58χρονο Ουαλό τεχνικό.

Ο μεν Σεσενιό είναι 32 ετών, αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή και μέτρησε συνολικά 92 συμμετοχές σε τρία χρόνια, σκοράροντας οκτώ τέρματα. Παλαιότερα, είχε ακουστεί έντονα στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Ανιτσέμπε είναι τέσσερα χρόνια νεότερος, παίζει σαν κεντρικός επιθετικός και πέτυχε εννιά γκολ σε 63 συμμετοχές από το 2013, όταν και αποκτήθηκε από την Έβερτον. Είχε ένα χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του, η συνεργασία τους όμως λύθηκε κοινή συναινέσει.

Παράλληλα, ο αγγλικός σύλλογος ενημέρωσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 29χρονο μέσο Τζέιμς Μόρισον, για την επέκταση της συνεργασίας τους. Το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος του επόμενου μήνα.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x