Ισπανία

Απών ο Μέσι από το ματς με Λας Πάλμας

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έπειτα από συνεννόηση με τον Ερνέστο Βαλβέρε θα δει το ματς της Μπαρτσελόνα από το σπίτι του.

Φτάνοντας σιγά σιγά στην κορύφωση της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι ομάδες γίνονται όλο και πιο σχολαστικές ως προς την συμμετοχή και την κόπωση των ποδοσφαιριστών τους. Το ίδιο ισχύει και για τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα, καθώς η ισπανική ομάδα έχει μπροστά της σημαντικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο (εγχώρια) και Champions League.

Φυσικά ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής βάζει στη ζυγαριά και το γεγονός ότι το καλοκαιρινό του πρόγραμμα έχει ολιγοήμερες διακοπές και αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Έτσι Μέσι και Βαλβέρδε έχουν ήδη συζητήσει και συμφωνήσει για τα παιχνίδια στα οποία ο παίκτης θα είναι βασικός, στον πάγκο ή απών. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» λοιπόν, δεν υπολογίζει τον ποδοσφαιριστή για το ματς της Πέμπτης με τη Λας Πάλμας, καθώς θέλει να ξεκουραστεί και να μην ρισκάρει τυχόν τραυματισμό του εν όψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Κυριακή στο Καμπ Νου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x