Ισπανία

Αρνητικό ρεκόρ 19 ετών για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Για να βρει κάποιος αντίστοιχο κακό ξεκίνημα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», που να μετράει μόλις 3 νίκες σε 7 παιχνίδια σε Ισπανία και Ευρώπη, πρέπει να ανατρέξει κανείς στο μακρινό 1998.

Με την ισοπαλία που έφερε η Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» κόντρα στην Τότεναμ, συμπλήρωσε 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα σε 7 παιχνίδια, κάτι που είχε να το κάνει από την περίοδο 1998-1999, όταν σε 7 παιχνίδια μέτρησε 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Μόνο κολακευμένοι δεν πρέπει να νοιώθουν ο Ζινεντίν Ζιντάν και οι παίκτες του με το αρνητικό ρεκόρ που πέτυχαν μετά από 19 ολόκληρα χρόνια. Δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα μετά το 1998 (προπονητής ήταν ο Γκους Χίντινγκ), κάτι που οδήγησε τους Μαδριλένους να βρίσκονται ήδη 5 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Επίσης εκτός από το αρνητικό ρεκόρ των 3 νικών σε 7 παιχνίδια, η φετινή Ρεάλ κατάφερε να πετύχει μόλις 11 γκολ σε 7 αγώνες στο γήπεδό της, κάτι που έχει γίνει μόλις μια φορά τα τελευταία 20 χρόνια, τη χρονιά 2004 όταν σημείωσε επίσης 11 γκολ. Εκείνη τη σεζόν προπονητής ήταν ο Χοσέ Αντόνιο Καμάτσο ο οποίος έκατσε μόλις 2 παιχνίδια στον πάγκο της ομάδας, με τον Γκαρσία Ρεμόν να τον αντικαθιστά, αλλά τελικά να μην στεριώνει ούτε αυτός, αφού αποχώρησε το Δεκέμβριο του 2004.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x