Stoiximan Super League

«Αρπάχτηκαν» Μασούντ-Κόρμπος (pics)

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον Σοτζέι Μασούντ και τον Παναγιώτη Κόρμπο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Βέροια-Πανιώνιος ύστερα από μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη. Τα βρήκαν στο τέλος.

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Σοτζέι Μασούντ και Παναγιώτη Κόρμπο στη Βέροια και λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν από μια λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού που κακώς σήκωσε το σημαιάκι σε μια αντεπίθεση του Πανιώνιου στο 22' με το σκορ στο 0-1, καθώς ο Ιρανός ήταν πίσω από τη σέντρα όταν έγινε η μπαλιά. Ο Μασούντ και ο Κόρμπος έτρεξαν προς την πλευρά του διαιτητή για να εκφράσουν τα παράπονά τους. Ο δεύτερος δέχθηκε κίτρινη κάρτα, έγινε έξαλλος και κινήθηκε απειλητικά προς τον διαιτητή.

inner

inner

Ο Έλληνας μέσος τον έσπρωξε, θέλοντας να τον απομακρύνει ώστε, προφανώς, να τον προστατέψει, καθώς μόλις είχε δεχθεί κίτρινη. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τα έβαλε και με τον συμπαίκτη του. Κινήθηκε απειλητικά και προς την πλευρά του Κόρμπου, του «κόλλησε» και με χειρονομία του έδειξε προς πρέπει αν σωπάσει.

inner

Πάντως, το θέμα θεωρείται λήξαν, αφού μετά το τέλος του ματς αγκαλιάστηκαν οι δυο τους, δείχνοντας ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x