Stoiximan Super League

Άρχισε η σύσκεψη Βασιλειάδη με FIFA-UEFA

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10:20 η σύσκεψη των αντιπροσώπων FIFA-UEFA με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο. «Δεν ήρθαμε για ποινές» το μήνυμα.

Την πόρτα του Υφυπουργείου Αθλητισμού πέρασαν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ και άλλοι δύο συνεργάτες του από την FIFA για να συζητήσουν με τον Γιώργο Βασιλειάδη το μείζον θέμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και το μέλλον του μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και προκάλεσαν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μαζί τους, είναι ο Άντζελο Ρηγόπουλος και άλλο ένα στέλεχος της UEFA, ενώ από την ΕΠΟ είναι οι Βαγγέλης Γραμμένος και Αλέξης Δέδες. Η σύσκεψη ξεκίνησε στις 10:20, ενώ για τις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της FIFA στα γραφεία της εκτελεστικής επιτροπής στην ΕΠΟ.

Λίγο πριν αρχίσει η σύσκεψη, ο κ. Χούμπελ, δήλωσε: «Δεν ήρθα εδώ για να επιβάλλω ποινές, ήρθα για συμβουλές. Θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και όχι για πολιτική. Είμαστε εδώ για όλα αυτά που έγιναν και για το θέμα με το πιστόλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x