Champions League

Άρχισε τις παραστάσεις η Παρί του «MCN»

Η εποχή των Εμπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ (MCN) για την Παρί άρχισε και στο Champions League! Η ομάδα του Έμερι διέσυρε τη Σέλτικ στη Γλασκώβη με 5-0, με τους τρεις σούπερ-σταρ να βρίσκουν δίχτυα.

Μία πειστική εμφάνιση με την οποία έστειλε μήνυμα ότι φέτος έχει ανέβει επίπεδο έστειλε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Σέλτικ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από την παρουσία των Νεϊμάρ και Εμπαπέ, δίπλα στον «παλιό» Καβάνι, δείχνοντας ότι φέτος οι Παριζιάνοι μπορούν να βάζουν στόχο την κατάκτηση του Champions League, έχοντας περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν.

Θύμα της Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα μέσα στη Γλασκώβη ήταν οι «καθολικοί», επικρατώντας 5-0, με το «MCN» να βρίσκει δίχτυα και να καθαρίζει το ματς από το πρώτο ημίχρονο.

Στο 19' ο Νεϊμάρ με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 34' ο Εμπαπέ έπειτα από σύγχυση στα καρέ έκανε το 2-0. Το τελευταίο γκολ του α' ημιχρόνου πέτυχε ο Καβάνι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στο β' ημίχρονο όπως ήταν αναμενόμενο, η Παρί δεν ήθελε να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αλλά όταν μπήκαν μέσα οι... αναπληρωματικοί επιπέδου Ντράξλερ και Κέλσο, ο ρυθμός ανέβηκε και πάλι με τον Λούστιγκ στο 83' να πετυχαίνει αυτογκόλ, έπειτα από προσπάθεια του Γερμανού εξτρέμ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Καβάνι στο 85' με κεφαλιά.



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Μπάγερν Μονάχου – Άντερλεχτ 3-0
(12’ πέν. Λεβαντόφσκι, 65’ Αλκάνταρα, 90’ Κίμιχ)

Σέλτικ –Παρί Σεν Ζερμέν 0-5
(19’ Νεϊμάρ, 34’ Εμπαπέ, πέν. 40’, 85’ Καβάνι, 83’ αυτ. Λούστιγκ)

Η βαθμολογία του Β’ ομίλου:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 3 (5-0)
2. Μπάγερν Μονάχου 3 (3-0)
3. Άντερλεχτ 0 (0-3)
4. Σέλτικ 0 (0-5)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (27/9):

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου
Άντερλεχτ - Σέλτικ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x