Ελλάδα

Έβαλε... στοπ στο σερί του Παναθηναϊκού ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης έβαλε «στοπ» στο σερί 5 νικών που έτρεχε ο Παναθηναϊκός, καταφέρνοντας να πάρει την ισοπαλία (0-0) και κάνοντας «δώρο» στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Έκοψε τη φόρα του Παναθηναϊκού ο Αστέρας Τρίπολης!

Οι «πράσινες» μετρούσαν 5 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών, ωστόσο έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Φιλικών της Τρίπολης για την 9η αγωνιστική, δίνοντας την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει στην κορυφή με νίκη επί του Βόλου (17/12, 15:00).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Αρκαδίας συνέχισε τη θετική πορεία της στη σεζόν, αφού έφτασε τους 15 βαθμούς και έπιασε τα Τρίκαλα στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν σε γενικές γραμμές ανώτερος και είχε ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα, ωστόσο οι παίκτριες του Αστέρα έχασαν πιθανότατα την καλύτερη φάση του ματς, με την Γεωργαντζή στο 33ο λεπτό.

Οι «πράσινες» στάθηκαν άτυχες, καθώς η Ντομόντ τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Το ματς είχε και μια μικρή ένταση στο 38ο λεπτό, με τον προπονητή των γηπεδούχων να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο ζητώντας πέναλτι, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Στο 70ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός παραλίγο να σκοράρει με αυτογκόλ της Μελισσού, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.



Δείτε τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x