Ισπανία

Αθλητικός διευθυντής Λας Πάλμας: «Δεν είναι υπέρβαρος ο Εμενίκε. Ένα πρόβλημα τραυματισμού έχει»!

Κατηγορηματική διάψευση από τον αθλητικό διευθυντή της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουζ, ότι ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν παίζει επειδή είναι… υπέρβαρος!

Πρόβλημα τραυματισμού, και όχι παραπανίσια κιλά, είναι ο λόγος που οι οπαδοί της Λας Πάλμας δεν έχουν δει ακόμη τον Εμάνουελ Εμενίκε να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας τους!

Όπως τόνισε, κατηγορηματικά, ο αθλητικός διευθυντής των «καναρινιών», Τόνι Κρουζ, κατά την επίσημη παρουσίαση του συμπατριώτη του Εμενίκε και επίσης επιθετικού, Ίμο Εζέκιελ, μετά την πρώτη προπόνηση του Νιγηριανού οι άνθρωποι της Λας Πάλμας εντόπισαν ένα πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο παρακολουθούν και σύντομα θα αναφέρουν τι ακριβώς έχει.

Διέψευσε, δηλαδή, όσα γράφτηκαν τις προάλλες, ότι ο 30χρονος φορ, που αγωνίζεται στον ισπανικό σύλλογο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, είναι υπέρβαρος.

«Το πρόβλημα με τον Εμενίκε έχει να κάνει με κάτι άλλο. Έχει ένα πρόβλημα. Όπως συνέβη και με τον Σέρτζι Σάμπερ, όταν είχε υπογράψει και μερικές μέρες αργότερα είχε ένα πρόβλημα το οποίο θα εκτιμηθεί», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x