Γενικά

Αυστραλός αντίπαλος του Μπολτ: «Ανησυχούσα περισσότερο για τον ΜακΚόρμακ»!

Αμυντικός της «ΜακΆρθουρ Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ» αποκαλύπτει πώς ήταν να αγωνίζεται εναντίον του Γιουσέιν Μπολτ!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση για τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γιουσέιν Μπολτ στο πρώτο του παιχνίδι με τους «Σέντραλ Κόουστ Μαρίνερς», όμως ένας αντίπαλος του πρώην σπρίντερ υποστήριξε πως ο περιορισμός του Τζαμαϊκανού δεν αποτελούσε το πρωταρχικό μέλημα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός αμυντικός Τζος Σίμονς της αντίπαλης «ΜακΆρθουρ Σάουθ Γουέστ Γιουνάιτεντ», δήλωσε πως ανησυχούσε κυρίως για τον… λιγότερο διάσημο συμπαίκτη του Τζαμαϊκανού, Ρος ΜακΚόρμακ!

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο μπορεί να πέτυχε τα πρώτα του γκολ στη δεύτερη εθνική της Αυστραλίας, όμως ο σέντερ μπακ που είχε αναλάβει να τον μαρκάρει επιμένει πως ο 32χρονος δεν ήταν η κύρια απειλή των αντιπάλων του.

«Έχει πολύ δρόμο ακόμα για να φτάσει στο επαγγελματικό επίπεδο. Ίσως τα καταφέρει με την κατάλληλη προπόνηση, αλλά είναι μεγάλο όνομα και φέρνει τον κόσμο στο γήπεδο.

Όλοι ξέρουν πως ο Μπολτ είναι ένας απίστευτος αθλητής, όλος ο κόσμος το ξέρει. Το tweet των “Μαρίνερς” με το πρώτο του γκολ, πήρε περίπου 4,7 εκατομμύρια προβολές. Κανένας παίκτης της “A-League” δεν μπορεί να πλησιάσει την δημοτικότητα του.

Στο πρώτο του γκολ σούταρε καλά την μπάλα όμως, για να είμαι ειλικρινής, του δόθηκε αρκετός χώρος και το παιχνίδι ήταν πολύ πιο αργό από ό,τι θα αντιμετώπιζε στην πρώτη κατηγορία.

Στην πρώτη εθνική θα έβρισκε τις γραμμές πολύ πιο σφιχτές, η άμυνα θα ήταν πιο αποτελεσματική και γρηγορότερη. Ένας κορυφαίος επιθετικός πιθανόν να είχε πετύχει πέντε γκολ με τις ίδιες ευκαιρίε
ς».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x