Ελλάδα

Αυτά δεν γίνονται: Έπρεπε να είχε απορριφθεί η απόφαση για ακύρωση εκλογών στην ΕΠΟ

Για τυπικούς λόγους, ειδικότερα για τη μη προσκόμιση παραβόλου από το σωματείο ΑΣ Κηφισιά 2010, έπρεπε να είχε απορριφθεί η απόφαση για ακύρωση εκλογών στην ΕΠΟ!

Φαίνεται πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε σε μια περιπέτεια που ίσως τελικά να μη χρειαζόταν ποτέ… Όπως αποκαλύπτει η Live Sport, η απόφαση για ακύρωση εκλογών στην ΕΠΟ δεν έπρεπε να είχε έρθει ποτέ.

Κι αυτό γιατί το σωματείο ΑΣ Κηφισιά 2010, που προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, δεν έπρεπε ποτέ όχι απλώς να κάνει δεκτή, αλλά ούτε καν να εξετάσει την προσφυγή για τυπικούς λόγους! Συγκεκριμένα το εν λόγω σωματείο δεν προσκόμισε ποτέ το παράβολο των 3.000 ευρώ που απαιτείτο. Παρ’ όλα αυτά, το Διαιτητικό Δικαστήριο εξέτασε την υπόθεση στις 11 Οκτωβρίου και έκανε δεκτή την προσφυγή ακυρώνοντας τις εκλογές της ΕΠΟ που είχαν οριστεί για τις 26 Οκτωβρίου και ορίζοντας προσωρινή διοίκηση.

Αυτή η εξέλιξη έφερε και την παρέμβαση της FIFA, που κατήργησε την απόφαση του Διαιτητικού και διόρισε τη δική της προσωρινή διοίκηση, ενώ για τη νομιμοποίησή της χρειάστηκε να κατατεθεί σχετική τροπολογία στη Βουλή. Τίποτε από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί, αν η προσφυγή της Κηφισιάς είχε απορριφθεί για τυπικούς λόγους…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x