Stoiximan Super League

Αυτά πρέπει να γίνουν για να πει «ναι» ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Μπορεί ο Γιώργος Δώνης να επιθυμεί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ωστόσο, η θετική του απάντηση αναμένεται οριστικά μετά το Σαββατοκύριακο.

Παρά το γεγονός ότι είναι θετικός στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, ωστόσο οι λόγοι που τον κάνουν να τηρεί στάση αναμονής είναι τόσο διαδικαστικοί, όσο και ουσιαστικοί.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος προπονητής που είναι σε ανοιχτή επαφή με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιάννη Αλαφούζο περιμένει τις σημαντικές εξελίξεις γύρω από την ομάδα. Αυτές αφορούν την οριστική παραμονή του τριφυλλιού στην κατηγορία, κάτι που θα κριθεί τη Παρασκευή και μέσα από αυτό θα ξεκαθαρίσει τι γίνεται με περιορισμό μεταγραφών και το ρόστερ της ομάδας.

Επίσης, πολύ βασικό κομμάτι είναι η εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και στις συζητήσεις που έχει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έχει τονίσει ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί μια κατάσταση όπως η περσινή στις πληρωμές.

Αξίζει να τονιστεί επίσης ότι οι τελικές επαφές για τις απολαβές του Γιώργου Δώνη δεν έχουν γίνει, αν και όπως όλα δείχνουν αυτό δεν θα αποτελέσει εμπόδιο. Όλα δείχνουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Έλληνας τεχνικός θα αποφασίσει και τη Δευτέρα θα απαντήσει στον Παναθηναϊκό.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και οι πράσινοι τα βρουν με τον έμπειρο προπονητή, τότε την επόμενη εβδομάδα Νταμπίζας και Δώνης θα παρουσιαστούν μαζί από την ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x