Stoiximan Super League

Αυτή είναι η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού

Δείτε τους «11» που ξεκινούν βασικοί για τον Παναθηναϊκό, στην πρόβα τζενεράλε με την Ομόνοια, πριν τα διπλά παιχνίδια με την Μπρόντμπι.

Με τρία στόπερ θα παραταχθεί –λογικά- και σήμερα ο Παναθηναϊκός, στο φιλικό με την Ομόνοια στην Κύπρο (20:00, NOVA, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Κάτω από την εστία θα είναι ο Κοτσόλης και τριάδα στο κέντρο της άμυνας τους Κουτρουμπή, Ιβανόφ και Ρέις.

Νάνο και Μέστο θα βρίσκονται στα άκρα των δύο πλευρών, με τους Λεντέσμα-Λουντ κεντρικά χαφ. Ο Βιγιαφάνιες θα παίξει στο ένα «φτερό» της επίθεσης, ο Μπουμάλ στο άλλο και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λέτο (σε σύστημα ουσιαστικά 3-4-2-1).

Φυσικά θα πρέπει να περιμένουμε και την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη διάταξη του τριφυλλιού από τον Αντρέα Στραματσόνι. Στον πάγκο είναι ο Ρινάλντι, που λογικά θα κάνει ανεπίσημο ντεμπούτο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κοτσόλης, Κουτρουμπής, Ρέις, Μπουμάλ, Λέτο, Λουντ, Βιγιαφάνες, Νάνο, Λεντέσμα, Μέστο, Ιβάνοφ

Η ενδεκάδα της Ομόνοιας: Παναγής, Δημητρίου, Νασιμέντο, Παντελιάδης, Μαργκάσα, Τουρέ, Φυλακτού, Κλέιτον, Χριστοφής, Αγκάγιεφ, Ντάσμπισαϊαρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x