Γενικά

Αυτή είναι η κορυφαία… 12άδα για τον Τζιμπρίλ Σισέ! (pic)

Το περίφημο "Fantasy Football Club" του Sky Sports ζήτησε από τον Τζιμπρίλ Σισέ να διαλέξει την κορυφαία 11άδα της καριέρας του, με τον Γάλλο να επιλέγει… 12 παίκτες. Ποιο δίλημμα δυσκόλεψε τον Γάλλο

Άντε να έχεις παίξει εκεί που έχει αγωνιστεί ο Τζιμπρίλ Σισέ και με συμπαίκτες… όλον τον καλό τον κόσμο και να σου ζητούν να διαλέξεις την κορυφαία 11άδα της καριέρας σου!

Πώς να μη ζοριστείς;

Ο Γάλλος, όμως, τη βρήκε τη λύση.

Όταν, στην περίφημη εκπομπή "Fantasy Football Club" του Sky Sports, του ζητήθηκε να διαλέξει τους 11 καλύτερους συμπαίκτες που είχε ανά θέση, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στο δίλημμα Ζινεντίν Ζιντάν ή Στίβεν Τζέραρντ (που τυγχάνει να είναι και κολλητός του), για εκείνη του επιτελικού μέσου.

Αφού τα βρήκε «σκούρα», λοιπόν, αποφάσισε να παρουσιάσει… μια ντουζίνα παίκτες αντί για 11, συμπεριλαμβάνοντας αμφότερους στις επιλογές του. Και, εδώ που τα λέμε, μπορεί να του πει κανείς τίποτα;

Συγκεκριμένα, η σύνθεση του παλαίμαχου επιθετικού του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Μπαρτέζ, Τουράμ, Ντεσαγί, Μεξές, Λιζαραζού, Βιεϊρά, Μακελελέ, Ριμπερί, Ζιντάν/Τζέραρντ, Ρίισε και Ανρί.

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x