Stoiximan Super League

Αυτή η θέση «πονοκεφαλιάζει» τον Χάσι

Σημαντικό δίλημμα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Παρτίζαν για μία θέση στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει ο Μπέσνικ Χάσι.

Πολλά πράγματα όσον αφορά το σχήμα και τα πρόσωπα με τα οποία σκοπεύει να παρατάξει τον Ολυμπιακό στον προσεχή αγώνα με την Παρτίζαν, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, έχει στο μυαλό του ο Μπέσνικ Χάσι.

Ωστόσο, μία θέση της ενδεκάδας φαίνεται πως προβληματίζει ιδιαίτερα τον Κοσοβάρο τεχνικό και δεν είναι άλλη από το κέντρο της άμυνας.

Η πρώτη επιλογή για τον παίκτη που θα αγωνιστεί δίπλα στον Παναγιώτη Ρέτσο είναι ο Ρομαό, όμως ο 45χρονος προπονητής φαίνεται πως έχει κάτι άλλο στο μυαλό του σε συνδυασμό με τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Να βάλει τον Τογκολέζο μεσοαμυντικό στα χαφ και να παίξει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, αν και έδειξε πως είναι ανέτοιμος στο τελευταίο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης και θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στους Πειραιώτες, καθώς αποτελεί το τελευταίο τους μεταγραφικό απόκτημα (πριν από τον Μίλιτς).

Εκείνοι που είναι «σίγουροι» για την ενδεκάδα είναι οι Οφόε, Φορτούνης, Πάρντο, Μάριν και Μπεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x