Ισπανία

Αυτό είναι το αγαπημένο γκολ του Μέσι

Από τα 400 τέρματα που έχει πετύχει ο Αργεντινός άσος στο ισπανικό πρωτάθλημα, υπάρχει ένα που –σύμφωνα με τον ίδιο- δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Αν δούμε τα 400 γκολ που έχει πετύχει ο Λιονέλ Μέσι στο ισπανικό πρώτάθλημα, δύσκολα θα καταφέρουμε να διαλέξουμε –όχι το ένα καλύτερο αλλά- τα δέκα καλύτερα του άσου της Μπαρτσελόνα.

Ο ίδιος όμως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει ποιο είναι το αγαπημένο του, όταν ρωτήθηκε σχετικά από την Mundo Deportivo: «Το πρώτο που πέτυχα κόντρα στην Αλμπαθέτε με πάσα του Ρόνι (Ροναλντίνιο), δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ».

inner

Ο Μέσι δήλωσε περήφανος για την επίτευξη των 400 γκολ και εξέφρασε την ελπίδα να πετύχει ακόμα περισσότερα στο μέλλον: «Στο τέλος, τα πιο σημαντικά γκολ δεν είναι τα πιο θεαματικά, είναι αυτά που δίνουν τη νίκη στην ομάδα. Τα γκολ στα Clasicos είναι πάντα ιδιαίτερα, και αυτά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους όπως είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Σεβίλλη και η Βαλένθια. Επίσης όλα αυτά που είχα την τύχη να πετύχω μπροστά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα, είναι πάντα ωραία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x