Ισπανία

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντικαταστάτες του Βιθέντε ντελ Μπόσκε

Ο Βιθέντε ντελ Μπόσκε έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά το Euro και η ισπανική ομοσπονδία ετοιμάζει ήδη την διάδοχη κατάσταση, έχοντας στη λίστα της τρεις προπονητές.

Αν και προσπάθησε να τον μεταπείσει, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ φαίνεται πως πλέον έχει αποδεχθεί την απόφαση του Βιθέντε ντελ Μπόσκε να κρεμάσει το... προπονητικό του κουστούμι μετά το φετινό Euro.

Έτσι, οι διοικούντες την ομοσπονδία της ιβηρικής χώρας προετοιμάζουν σιγά-σιγά τη διάδοχη κατάσταση, έχοντας στη λίστα τους τρία ονόματα προπονητών: Μαρσελίνιο, Πάκο Χέμεθ και Γιούλεν Λοπετέγκι.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μαρσελίνιο είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αντικαταστήσει τον 56χρονο τεχνικό, για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να λύσει το συμβόλαιό του με την Βιγιαρεάλ το οποίο εκπνέει το 2019.

Ο Χέμεθ, ο οποίος ακούστηκε προ ημερών και για την ΑΕΚ φαίνεται πως θα μείνει ελεύθερος από την υποβιβασθείσα Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ χωρίς ομάδα είναι ο Λοπετέγκι, ο οποίος απολύθηκε από την Πόρτο στις 7 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x