Ισπανία

Αυτοί καλούνται να περάσουν από το «μικροσκόπιο» του Ζιντάν (video)

Η προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν να αποφασίζει σύντομα για το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών. Ας δούμε, λοιπόν, ποιοι πρέπει να πείσουν τον Γάλλο προπονητή.

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε και ο Ζινεντίν Ζιντάν καλείται να αποφασίσει για τις επόμενες προσθήκες, καθώς και για τις απαραίτητες παραχωρήσεις.

Ήδη ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ενημέρωσε τους Χάμες Ροντρίγκες και Χεσέ πως δεν τους υπολογίζει μιας και θα έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του Άλβαρο Μοράτα.

Επιπλέον, υπάρχουν πέντε νεαροί που καλούνται να πείσουν για να παραμείνουν στο δυναμικό των «μερένχες».

Αναλυτικά η λίστα:

Μάρκο Ασένσιο:

Πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Εσπανιόλ, έχοντας μια γεμάτη χρονιά με 37 συμμετοχές και 4 γκολ. Η Ρεάλ θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός.



Μάρτιν Όντεγκααρντ:

Ο 17χρονος Νορβηγός ήρθε με περγαμηνές στους «μερένχες» και φαίνεται πως έχει κεντρίσει την προσοχή του Ζιντάν. Φέτος είναι η ιδανική ευκαιρία να πείσει τον προπονητή του και να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ.



Μαριάνο:

Ο 22χρονος στράικερ που έχει το προσωνύμιο «killer» έχει πολλές προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα, με τον ίδιο να θέλει να διεκδικήσει μια θέση στη Ρεάλ Μαδρίτης, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αποτελέσει υπολογίσιμη εναλλακτική λύση στη γραμμή κρούσης.



Μάρκος Γιορέντε:

Ο 21χρονος μέσος είναι εδώ και δυο χρόνια βασικό και αναντικατάστατο μέλος της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ. Φέτος, επιθυμεί να κάνει αισθητή την παρουσία και να συνδέσει σταδιακά το όνομά του και με την πρώτη ομάδα της «βασίλισσας».



Σέρχιο Ντίαζ:

Ο 18χρονος Παραγουανός ήρθε πρόσφατα στους «μερένχες» και λογικά θα αγωνιστεί στη δεύτερη ομάδα, παρόλα αυτά επιθυμεί να αδράξει την ευκαιρία και να πείσει τον Ζιντάν.



Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x