Γερμανία

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεβαντόφσκι στη Μπάγερν

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα και ο Χάνσι Φλικ ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του στην επίθεση της Μπάγερν Μονάχου…

Ο τραυματισμός του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων για διάστημα έως και τεσσάρων εβδομάδων. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, το ενδιαφέρον στην Γερμανία μονοπωλεί το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στην κορυφή της επίθεσης της Μπάγερν Μονάχου…

Δεδομένου μάλιστα ότι η μεταγραφική περίοδος έχει παρέλθει, ο Χάνσι Φλικ θα αναγκαστεί να βρει λύση εκ των έσω, αναφορικά με το -ούτως ή άλλως δύσκολα αναπληρωτέο- κενό του Πολωνού στράικερ.

Όπως αναφέρουν τα περισσότερα ρεπορτάζ, ο επικρατέστερος για αντί-Λεβαντόφσκι, πάντως, είναι αυτή τη στιγμή ο Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος άλλωστε έχει καλύψει την θέση του σέντερ φορ κι άλλες φορές στο παρελθόν στη Μπάγερν.

Από εκεί και πέρα, άλλες λύσεις μπορεί να είναι είτε ο Τόμας Μίλερ, που επίσης έχει παίξει στην κορυφή της επίθεσης των νταμπλούχων Γερμανίας, είτε ένας εκ των πιτσιρικάδων Γιόσουα Ζιρκζε και Γιάν Φίτε Άρπ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x