Europa League

Βάιντσιρλ: «Φανταστικοί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Θέλουμε καλό αποτέλεσμα»

Τις βάσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa πρέπει να βάλει η Σάλκε στην Τούμπα, σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο Μάρκους Βάιντσιρλ.

Στις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει η Σάλκε στην Τούμπα αναφέρθηκε ο Μάρκους Βάιντσιρλ. Ο τεχνικός των Γερμανών, στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, αναφέρθηκε στην «καυτή» έδρα του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θέλει γκολ και θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Αναλυτικά:

«Απέναντι στον ΠΑΟΚ ψάχνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν θα έλεγα όχι σε ένα γκολ, περιμένω ένα δυνατό ματς μπροστά σ’ ένα φανταστικό κοινό. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά σημεία μας και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει του δεύτερου αγώνα».

Για την απουσία του Μπενταλέμπ: «Θα δούμε αύριο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Εχουμε μια πολύ καλή ομάδα και θα αποφασίσουμε».

Για το εάν σκέφτεται να κάνει rotation: «Το σημαντικό είναι να βρούμε την σωστή ενδεκάδα, που θα έχει ρυθμό μέσα στο γήπεδο, όχι μόνο απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και στα επόμενα παιχνίδια. Το πλάνο μας θα προσαρμοστεί στον τρόπο με τον οποίο παίζει ο αντίπαλός μας».

Για τις καλές εμφανίσεις της Σάλκε το τελευταίο διάστημα: «Η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες έχουν ηρεμία και το βγάζουν μέσα στο γήπεδο, έρχονται τα αποτελέσματα και αυτό θέλουμε να υπάρξει συνέχεια κόντρα στον ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο γύρο εναντίον της Μπάγερν το δείξαμε, έχουμε αυτοπεποίθηση και θέλουμε να το δείξουμε αύριο».

Για την εικόνα που έχει από τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας ποιοτικός αντίπαλος. Βρίσκεται σε ανοδική πορεία, πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, τον έχω παρακολουθήσει, έδειξε απέναντι στη Φιορεντίνα τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο».

Όσο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο; «Είμαι σίγουρος ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι φίλαθλοι μας στηρίζουν, θα είναι κοντά μας και ελπίζω να μας δώσουν δύναμη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x