Ισπανία

Ντιακαμπί: Επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Βαλένθια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του!

Ο Μουχτάρ Ντιακαμπί έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες του στη Βαλένθια, έναν μήνα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο δεξί γόνατο.

Μια ιδιαίτερη, όσο και ευχάριστη επίσκεψη είχαν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Βαλένθια στη σημερινή προπόνηση και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου!

Συγκεκριμένα, ο Μουχτάρ Ντιακαμπί έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες του, τους οποίους και επισκέφτηκε για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα και τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι των «νυχτερίδων» με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια».


Να θυμίσουμε πως ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο δεξί γόνατο και χρειάστηκε να γίνει αποκατάσταση αρκετών συνδέσμων που είχαν πάθει ζημιά σε χειρουργική επέμβαση που έλαβε χώρα από εξειδικευμένο γιατρό στο Λιόν.

Ο διεθνής άσος της Γουινέας, εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο των Βαλενθιάνων με πατερίτσες, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί με συμπαίκτες και τεχνικό τιμ! Ο έμπειρος στόπερ συνεχίζει τη δύσκολη αποθεραπεία του, ώστε να είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2025!




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x