Stoiximan Super League

Βαλλιάνος: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες, εάν σκοράραμε θα ήταν διαφορετικά»

Στα προβλήματα που δημιούργησε ο Απόλλων στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Βασίλης Βαλλιάνος.

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Βασίλη Βαλλιάνο.

Ο μπακ του Απόλλωνα Σμύρνης υποστήριξε δε πως εάν η ομάδα του είχε καταφέρει να σκοράρει στην μεγάλη ευκαιρία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο, τότε θα μπορούσε να είχε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Βαλλιάνος

«Είχαμε στις αρχές του β' μέρους με τον Μπάμπιαρζ μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και το σκορ να διαμορφωθεί εντελώς διαφορετικά. Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε μία νέα ομάδα με 20 καινούριους παίκτες. Σιγά - σιγά βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο. Τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όσο και σήμερα με εξαίρεση μερικές φάσεις, ήμασταν αρκετά καλοί. Το ματς κρίθηκε στις στατικές φάσεις. Το 70% των γκολ μπαίνουν έτσι.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά αλλά είναι θέμα λεπτομέρειας. Ο Παναθηναϊκός είχε μία κόντρα στο α' μέρος που την έβγαλε ο Τσόβιτς και στο β΄ άλλη μία κόντρα. Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά, οι κόουτς κάνουν καταπληκτική δουλειά. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο είμαστε αρκετά γρήγοροι, δυνατοί και ο κάθε παίκτης ξέρει που να κινηθεί μέσα στο γήπεδο και είναι συγκεντρωμένος και διαβασμένος. Σήμερα ο Παναθηναϊκός είχε πολλά προβλήματα και ειδικά με μία ομάδα που έχει ανέβει τώρα από την Β' κατηγορία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x