Αγγλία

Βανδαλισμοί στη βίλα του Γκιγκς μετά τη νέα του απιστία! (pics)

Στο επίκεντρο έρχεται για ακόμα μία φορά η προσωπική ζωή του Ράιαν Γκιγκς, καθώς μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του τον παράτησε, άγνωστοι γέμισαν με γκράφιτι υβριστικού περιεχομένου τη βίλα του.

Τα σκάνδαλα που αφορούν την προσωπική ζωή του Ράιαν Γκιγκς δεν έχουν τέλος, αλλά το τελευταίο περιστατικό σύμφωνα με το οποίο ο Ουαλός απάτησε πάλι τη σύζυγό του, αυτή τη φορά με μία κοπέλα η οποία δούλευε ως υποδοχή (κοινώς ως PR) σε κλαμπ, ανάγκασε τη γυναίκα του να τον παρατήσει.

Αυτή η νέα είδηση φαίνεται ότι εξόργισε το κοινό αίσθημα, καθώς άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην αξίας 2 εκατ. λίρων βίλα του στο Μάντσεστερ, γράφοντας με γκράφιτι μηνύματα υβριστικά περιεχομένου κατά του Ουαλού.

Προσωπικό το οποίο προσελήφθη από τον Ράιαν Γκιγκς ανέλαβε να σβήσει όλα τα γκράφιτι, τα οποία μάλιστα σημειώθηκαν και σε διπλανά σπίτια, τα οποία δεν αποτελούν περιουσία του βοηθού του Λουίς Φαν Χάαλ.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο ότι πρόκειται για οπαδό της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τα αγγλικά ΜΜΕ αναφερόμενα στο επικείμενο διαζύγιο με τη σύζυγό του, υποστηρίζουν ότι ο Ράιαν Γκιγκς θα χάσει τη μισή του περιουσία, δηλαδή περί τις 20 εκατ. λίρες.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ο Γκιγκς με την πρώην -πλέον- σύζυγό του

inner

Και η τελευταία «πέτρα του σκανδάλου»

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x